Dit zijn onze voorstellingen

Amulet

Het verhaal speelt zich af in een ver land. Er wordt in de voorstelling niet veel gesproken, maar er is wel veel muziek met spannende geluiden. Er zijn mooie kostuums, attributen (spullen) en een mooi decor (achtergrond). Het verhaal begint in een klein dorpje aan de rand van een groot woud. Lee Loe Tsjie, een oude kluizenaar, bewaart een heel oud Amulet (voorwerp), waarvan de mensen zeggen dat het toverkracht bezit. Op een dag verschijnt er een vreemdeling. Hij wil het amulet hebben en dan zijn al snel de poppen aan het dansen. Er mogen een aantal van jullie helpen, om te zorgen dat het goed afloopt. Je kunt lekker griezelen maar ook lekker lachen.

Het jaarfeest van Sint Hilarius

Het is feest in de Middeleeuwen en iedereen komt samen op het marktplein. Zelfs jonkvrouw Isabella is van de partij. Het volk kan genieten van valkerij (getrainde roofvogels), vendelzwaaien, ringsteken en er is een heus toernooi! Dan komt iemand roet in het eten gooien...! Natuurlijk mogen er weer vrijwilligers meedoen.

Dolfinarium

Komt dat zien, komt dat zien! Er wordt een zwembad gebouwd, er komen dolfijnen en nog veel meer verrassingen. Er valt veel te zien en te lachen en wie weet wordt jij wel uitgekozen om samen met de dieren in het bassin te zwemmen. Nb. Vergeet je zwemdiploma niet mee te nemen!!!

Vliegende honden bijten niet

Dit is een beetje gek hondencircus, waarin zelfgefokte honden meedoen. Je zult verbaasd zijn wat ze allemaal kunnen. De dieren worden begeleid met echte muziek van een eenmansorkest. Kortom er valt veel te zien, te horen en te lachen...... Veel plezier!! Kinderen die niet bang zijn voor honden zitten goed! Als het afgelopen is, zullen we jullie laten zien hoe je zelf ook kunt proberen een circus met “zelfgefokte” dieren te maken!

De geschiedenis van Sinterklaas

Natuurlijk weten jullie allemaal wie Sinterklaas is en wat ie doet. Maar weet je bijvoorbeeld dat er een Pietenschool bestaat, waarom Piet een grote jute zak bij zich heeft, waarom Sinterklaas een staf heeft?! En wist je dat Sinterklaas toen hij nog een baby’tje was ook scheetjes liet? Als je daar de antwoorden op wilt weten, kom dan kijken dan vertellen we het jullie allemaal. Oh ja,  en natuurlijk zoals het hoort......op rijm! Wie speelt Klaas die 10 jaar is geworden....?

Fata Morgana

Dit is een illusieshow uit het Oosten. Je denkt dat je dingen ziet maar eigenlijk zie je het elke keer verkeerd. We hebben kleren uit het Midden-Oosten aan en muziek gemaakt die daarbij hoort. We zijn benieuwd of je alles snapt of door hebt hoe het werkt. Natuurlijk hebben we weer hulp van jullie nodig!